Välj språk

Välj Språk i listan för att få hela sidan översatt till ditt språk.

Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för företag och kunder
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Konsumentverket KO
Ladda hem standardavtal från konsumentverket.
Hantverkarformuläret 09 Allmäna bestämmelser vid rep & ombyggnad
Entreprenadkontrakt ABS 09 vid ny eller tillbyggnad
Ändringar och tilläggsarbeten ABS 09
Allmänna bestämmelser Entreprenad kontrakt ABS 09


Smidigt frostskydd för stuprör och takrännor
2011-09-13 08:24

 

Förbered dig för vintern! De senaste vintrarna har varit tuffa både för fastigheter och människor. Ett av de stora problemen har varit igenfrusna stuprör och istappar som hänger ner från takrännor. Ebeco har lyssnat på sina kunders önskemål och tagit fram en mobil, lättinstallerad produkt för takrännor och stuprör.

Frostvakt 25 är en värmekabel som effektivt smälter bort snö i rännor så att den inte kan frysa fast och täppa igen. Den höga effekten gör att den kan användas även till applikationer där vanliga frostskyddskablar inte räcker till, exempelvis som skydd mot att kondensvatten från värmepumpen fryser på plåten.

Detta är en produkt som passar utmärkt för ägare till villor och fritidshus. Frostvakt 25 en värmelösning som alla får montera själva, även utan behörighet. Man lägger värmekabeln i rännan, fäster med Ebeco Clips och ansluter stickproppen till ett jordat vägguttag. Enkelt att ta bort igen när vintern är över.

Eftersom värmekabeln är självreglerande ger den maximal effekt endast där det behövs, alltså i is och snö. På de delar av anläggningen där snön smält och värmen inte längre behövs reglerar kabeln ner sin effekt med upp till 50%, vilket gör den till ett ekonomiskt frostskydd.

I större fastigheter rekommenderar vi ett långsiktigt alternativ med fast installation. Ebeco snösmältningsanläggning T-18 är en lönsam investering som skapar säkerhet för både människor och fastigheter. Systemet består av en robust värmekabel med en smart styrning som minimerar energiförbrukningen.

Ebeco AB är ett kunskapsföretag som utvecklar och marknadsför värmelösningar till hushåll, fastigheter och industri. Med fokus på kvalité och användarvänlighet har Ebeco utvecklat energieffektiva värmelösningar sedan 1978 . Vi har idag marknadens bredaste golvvärmesortiment samt ett brett program med andra smarta värmelösningar. Ebecos framgång bygger på kunskap, erfarenhet och engagemang i våra kunder idag och i framtiden. Och att det är kul att sprida värme, såklart

 




Senaste offerter

Använd offertsvar!

  • Enkelt och gratis
  • Mycket stort kontaktnät av proffs
  • För privatpersoner, företag eller myndigheter

Givande samarbete

Offertsvar.se samarbetar dels med Bosidan.se, Rotavdrag.se och Hushållstjänster.se, dels med en mängd hantverkare, tjänsteutövare och andra experter. Oavsett vilken tjänst du behöver kan du genom Offertsvar snabbt få kontakt med rätt företag, utan egen kostnad.

 

Annons